Jump to content
  1. General

    1. Miners Tavern

      The place to relax, very much considered an NSFW 18+ safe haven... you have been warned. The only rule is don't get personal or abusive... oh, and it is your turn to buy the drinks!

      77
      posts
    2. Technical Assistance

      Q&A/stack overflow style place to get help on problems you face, please provide detailed questions, with config files/images as appropriate 

      70
      posts
    3. Improvements & Suggestions

      Got an idea on how we can do something better, let us know here!

      12
      posts
  2. HashVault Support

    1. Announcements

      HashVault announcements of new features, upgrades, coin fork plans 

      17
      posts
    2. 61
      posts
    3. 53
      posts
    4. 16
      posts
  3. HashVault Russian Support

    1. 3
      posts
    2. 37
      posts


  • HashVault Stats

    • Global Hashrate
      Loading..
    • Avg Hashrate
      Loading..
    • Total Miners
      Loading..
    • Miners Paid
      Loading..
    • Total Payments
      Loading..
    • Total Hashes
      Loading..
    • Blocks Found
      Loading..
  • Posts

    • I don't get it, is it a scam or am I doing something wrong?  I went to the "getting started" section. I have NVidia card and used 2 different mining apps and followed the instructions written there. I gave my wallet ID and got the information to fill. I mined for 6 hours and when I tracked my stats using my wallet ID, it showed nothing.  That was using the first software. So I downloaded another one (Rig, recommended by YOU) and started it about 30 minutes ago. Still nothing.  Both times, my damn GPU utilization is 100% What the heck is going on????   EDIT: obviously I got 0 payout... 
    • I don't want to create a new topic, so i will write here. This is my wallet 4JUdGzvrMFDWrUUwY3toJATSeNwjn54LkCnKBPRzDuhzi5vSepHfUckJNxRL2gjkNrSqtCoRUrEDAgRwsQvVCjZbRyY6uQdsjPgSBiHULt , i got a  0.127844985513 XMR pool thosent pending second day, and I cant  log in to the website pool. Can someone help me ;)
    • Thanks a lot.  I'll give it a try. 
    • Hi! Try this one   https://github.com/Kpaccyc/XMRig-AMD-HiveOS   with: wallet template %WAL% pass: %WORKER_NAME%:%EMAIL% pool url pool.stellite.hashvault.pro:443 extra config(8gb): -a cryptonight --variant=XTL -k  --opencl-devices=0,0,1,1,2,2 --opencl-launch=1056x8,1056x8,1056x8,1056x8,1056x8,1056x8 --opencl-mem-chunk 16,16,16,16,16,16 --opencl-unroll=10,10,10,10,10,10 --tls extra config(4gb, not tested yet): -a cryptonight --variant=XTL -k  --opencl-devices=0,0,1,1,2,2 --opencl-launch=896x8,896x8,896x8,896x8,896x8,896x8 --tls  
    • Does anyone have a recommended setup to mine Stellite with Hiveos with AMD cards?  I'm running 3 RX570s and tried to setup a custom XMRIG miner.  It appears that I am connecting to the pool but the cards are not hashing and then I get a timeout message.  I'm sure its something simple that I have missed setting up.  I have attached a picture of the custom miner setup.  Thanks in advance! 
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      178
    • Total Posts
      491
×